Loading

Neem contact met ons op: 0492-700236

Rijles bij ons

Afgestemd op jouw behoeften

Rijschool Verheijen is een rijschool die je uitstekend kan helpen bij het behalen van je rijbewijs. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Wij zijn van mening dat een goede rijopleiding de basis is om op veilige en verantwoordelijke wijze aan het verkeer deel te kunnen nemen. Uiteraard leren we je de verkeersregels, hoe het voertuig te bedienen en hoe te bewegen in het verkeer. Daarnaast doen wij nog meer! Wij willen je als rijschool coachen, ondersteunen en adviseren bij je rijopleiding en rijles.

 

-een opleiding tot veilige, verantwoordelijke, sociale en milieubewuste verkeersdeelnemer-

 

Bij elke rijschool kun je je rijbewijs halen, maar wij kiezen bewust voor opleidingen omdat wij je meer willen bieden dan alleen je rijbewijs. Wij leiden jou op tot veilige, sociale, verantwoordelijke en milieubewuste verkeersdeelnemers. Je instructeur helpt je bij je lessen en geeft advies. In overleg stellen we een lesprogramma op zonder afbreuk te doen aan de examen- en vaardigheidseisen zoals deze door het CBR zijn vastgesteld.

In ons streven als rijschool in Helmond om een constante kwaliteit te kunnen waarborgen, blijven wij ons bijscholen in het vakgebied. Tevens hebben wij als rijschool de bewuste keuze gemaakt om ons aan te sluiten bij de VRB.

Daarom les je bij Rijschool Verheijen

Wij hebben plezier in ons vak, daarom zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in onze branche. De opleidingen die wij verzorgen worden modulair aangeboden. Dat wil zeggen dat de stof in kleine stukjes aangeboden wordt, en we pas verder gaan met de volgende stap als de voorgaande stappen beheerst worden.

  • Een gegarandeerd hoge kwaliteit rijlessen
  • Elke rijles dezelfde, goed gekwalificeerde instructeur
  • Altijd les in de zelfde auto
  • Geen extra kosten bij lessen op zaterdag en avonden
  • Altijd op de hoogte met onze handige app
  • Gespreid betalen

Autisme & ADHD

Je rijbewijs halen met autisme of ADHD? Waarom niet?

Iemand die Autisme, PDD-NOS of het Syndroom van Asperger heeft, leert en denkt op een andere manier dan iemand die dat niet heeft. Daardoor lopen ze in deze hectische maatschappij nogal eens tegen problemen of onbegrip aan.

Het rijbewijs halen, komt op een moment ook aan de orde. Omdat het verkeer erg hectisch is heeft iemand met autisme daar meer moeite mee. Dat betekent zeker niet dat het niet mogelijk is. Ook iemand met autisme kan prima deelnemen aan het verkeer, vaak juist heel goed. De rijlessen zullen echter bij aangepast moeten worden aan de andere manier van waarnemen en denken.

Mensen met Autisme, ADHD of verwante uitdagingen zijn even capabel als ieder ander om auto te rijden, maar door een iets andere informatieverwerking in de hersenen gaat het aanleren wat minder vanzelfsprekend. Met de juiste begeleiding tijdens de rijles is het gelukkig ook voor hen heel goed mogelijk het rijbewijs te halen.

Onze locatie:

Neem contact met ons op:

  • Ambachtweg 75, 5731AE Mierlo
  • 0492-700236
  • 06-37300030
  • info@rijschoolverheijen.nl
Shopping Basket